Party-Jukebox

Wij presenteren u de door ons zelf ontworpen en gebouwde Expose Party-Jukebox. Geen omkijken meer naar de muziek op uw feest. Deze wordt namelijk verzorgd door de Party-Jukebox.

Touchscreen

Laat u of uw gasten zelf de muziek selecteren door middel van eenvoudige touchscreen bediening. Keuze uit enorme hoeveelheid muziek van de jaren '60 tot vandaag de dag, in allerlei genres. U heeft de mogelijkheid om een aantal nummers achter elkaar selecteren. De Jukebox plaatst deze nummers dan in een wachtrijtje. Indien er handmatig (even) niks is uitgezocht is het niet stil. In dat geval zal de jukebox muziek draaien van een lijstje welke u vooraf heeft uitgekozen. Deze lijsten kunt u HIER vinden. Deze lijst kunt u dus zien als een soort “backup” om te voorkomen zodat het nooit stil zal worden. U heeft dus altijd muziek!

LED-verlichting

De LED verlichting creëert een prachtige sfeer en zorgt ervoor dat uw gasten de Party-Jukebox niet kunnen missen. De verlichting van de Party-Jukebox veranderd langzaam van kleur.

Speakers

De Party-Jukebox is voorzien van ingebouwde speakers welke geschikt zijn tot ongeveer 25 personen in bijvoorbeeld uw huiskamer. Voor grotere groepen en zalen zijn extra speakers noodzakelijk welke op de Party-Jukebox kunnen worden aangesloten. Deze plaatsen wij op twee statieven naast of in de buurt van de Party-Jukebox. Volume is gemakkelijk zelf te regelen met een knop achter op de Party-Jukebox.

LED-spots

De verlichting welke in de Party-Jukebox zit is gemakkelijk uit te breiden. Dit kan door middel van LED-spots. Dit zijn spots welke op de vloer schijnend tegen de muur worden geplaatst en elke kleur naar wens gegeven kunnen worden. Vergeet de slingers en ballonnen. Op deze manier is snel sfeer te creëren en geeft een mooi resultaat op foto's.

Tarieven

(Excl. BTW)
Expose Party-Jukebox €90,-
Transport (per km < 150km) €0,25
Transport (per km > 150km) €0,40
Extra Speakers (2 stuks op statief) €35,-
Extra LED-spots (6 stuks) €45,-
Draadloze Microfoon €15,-

Transport is kosteloos in de volgende gemeenten: Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Heiloo. Vraag nu hier een vrijblijvende offerte aan.